Privacyverklaring & Cookiewet

Privacyverklaring & Cookiewet

Privacyverklaring

Massagepraktijk Leppers Massagepraktijk Leppers, gevestigd aan Sportlaan 7 Veenendaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.massagepraktijkleppers.nl/ Sportlaan 7 Veenendaal 0611608552

Persoonsgegevens die wij verwerken
Massagepraktijk Leppers verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geboortedatum

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Massagepraktijk Leppers verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– Gezondheid

– Gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via kirstenleppers@hotmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

– Burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Massagepraktijk Leppers verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming
Massagepraktijk Leppers neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Massagepraktijk Leppers) tussen zit.

Massagepraktijk Leppers gebruikt de volgende computerprogramma: Informer. In verband met de administratieve afhandeling van Massagepraktijk Leppers.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Massagepraktijk Leppers bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de  persoonsgegevens: 2 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden
Massagepraktijk Leppers verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Massagepraktijk Leppers gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Massagepraktijk Leppers en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar kirstenleppers@hotmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Massagepraktijk Leppers wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Massagepraktijk Leppers neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@massagepraktijkleppers.nl

11 reacties

  • Content Generator

    👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  • bape

    I would like to show my appreciation to you for bailing me out of such a incident. After surfing throughout the world wide web and finding advice which are not helpful, I thought my entire life was done. Existing devoid of the approaches to the issues you’ve solved by means of your entire article is a crucial case, as well as ones which could have in a wrong way affected my entire career if I had not encountered your web page. Your good knowledge and kindness in controlling a lot of stuff was very useful. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a point like this. I’m able to now look forward to my future. Thanks a lot so much for this reliable and sensible help. I won’t be reluctant to refer the website to anybody who should receive recommendations about this issue.

  • off white

    I must show some appreciation to the writer just for rescuing me from this particular trouble. As a result of scouting throughout the online world and meeting tips which are not powerful, I believed my life was done. Living without the solutions to the issues you’ve sorted out all through your good short article is a serious case, as well as the ones that might have badly damaged my entire career if I hadn’t encountered your site. Your own expertise and kindness in maneuvering a lot of things was invaluable. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a subject like this. I can at this point look ahead to my future. Thank you so much for this specialized and effective guide. I won’t be reluctant to suggest your web blog to anybody who should get counselling on this issue.

  • hermes outlet

    I wanted to jot down a small word in order to appreciate you for these great guidelines you are sharing on this site. My time intensive internet research has at the end been rewarded with useful content to go over with my companions. I would assert that many of us visitors are undeniably lucky to dwell in a good place with very many outstanding professionals with very helpful secrets. I feel very much grateful to have seen your webpage and look forward to really more exciting minutes reading here. Thank you again for all the details.

  • bape official

    Thank you so much for providing individuals with an extraordinarily nice opportunity to read critical reviews from this web site. It really is so terrific plus stuffed with amusement for me personally and my office colleagues to search your site really three times in a week to read through the newest stuff you have. And of course, I’m usually satisfied concerning the mind-blowing inspiring ideas served by you. Selected 3 ideas on this page are ultimately the most impressive we have all ever had.

  • golden goose

    Thank you a lot for giving everyone remarkably wonderful chance to discover important secrets from here. It can be so pleasant and as well , packed with a good time for me and my office friends to visit your website at the least 3 times in one week to learn the fresh guides you will have. Of course, I am also usually impressed concerning the striking secrets served by you. Selected 1 facts in this article are essentially the best we have all had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *